Vergaderen
Sunderland hotel
Hotelkamer
Receptie Hotel Sunderland
Vergaderen

Onze partner

Het hotel ligt in het hartje van de stad Sundern, in het Sauerland, het land van de duizend bergen.Het hotel is vooral bekennt voor zijn individuele service en de afrikaanse flair. Bij ons kunt u Afrika met allen zinnen genieten: in prachtig mooie kamers en suiten, in de "KENBALI" Spa of bij hoogwaardige gerechten en dranken uit onze "Out of Africa" kaart.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405850.

Wifi
Stoomcabine
Zonnebank
Sauna
Restaurant
Receptie
Parkeren
Golfbaan
Fitness
Lift
Huisdieren toegestaan
Mindervalide kamers
Bowlingbaan
Fietsverhuur
Beauty Center
Babysitservice
Airconditioning

Vergaderingen & incentives

Wij kunnen u 4 variabele en met elkaar combineerbare vergaderzalen (met een totaal oppervlakte van 245m²) aanbieden met kostenloze W-LAN en DSL verbinding ter beschikking. De gehele vergaderetage is optisch in kenyanische stijl gehouden. Hier krijgen uw gasten het “out of africa” gevoel.

Een stukje Afrika in het Sauerland

Hoe de verbinding tussen het Sauerland en Afrika is ontstaan.......Het avontuur Kenya begon in 1970 met een oude jachthut direct aan de Indische Ocean.
Behalve een paar palmen, 4 muuren en een ondicht dak was hier nog niets. Er werd aangebouwd, omgebouwd en zo ontstond ons zuster hotel Severin Sea Lodge met 400 bedden en meer als 200 lachende gezichten.Het hotel Severin Sea Lodge hoort samen met het Severin Safari camp en onze afrika touroperator Severin Travel tot de hoofdgroep Severin Touristik.

Gastronomie

Voor de creative ideen zorgt onze keukenchef Thomas Fritz, die al op twee volgende jaren van »Savoir Vivre« als een van de 600 beste koks in duitsland gekozen is. Hierop zijn wij zeer trots. Nog meer verheugd het ons, dat onze chefkok over de rand van zijn bord kijkt. Thomas Fritz probeert steeds nieuwe gerechten en richtingen uit en doet dit altijd met veel enthousiasme.

Vergaderen.nl maakt gebruik van cookies
Vergaderen.nl is powered by BusinessBookers.nl
 
© 2024 Vergaderen.nl